Spring til indhold
Luk

Motivationssamtalen


"Motivationssamtalen - grundkursus" - Nordsjællands Misbrugscenter
Grundkurset løber over to undervisningsdage og henvender sig til kursister, der ikke tidligere har arbejdet med Motivationssamtalen som metode eller trænger til at få genopfrisket metodens specifikke værktøjer. Formålet med kurset er at lære kursisterne de grundlæggende metodiske redskaber i motivationssamtalen og give dem mulighed for at øve sig i at bruge dem.

Oplysninger om indhold, dato, pris og tilmelding: Nordsjællands Misbrugscenter.

"Motivation og forandring - Modul I" - Alkoholbehandlingen, Odense Kommune
To-dages kursus med undervisning og træning i de grundlæggende kommunikationsteknikker i Motivational Interviewing. Kurset henvender sig til fagpersoner, der arbejder med at motivere borgere/patienter til livsstilsforandringer fx i forhold til alkohol, kost, motion eller muligheden for at komme i job.

Oplysninger om indhold, datoer, pris og tilmelding: Alkoholbehandlingen, Odense Kommune.

"Motivation og forandring - Modul II - Alkoholbehandlingen, Odense Kommune
Modul II bygger videre på og uddyber de færdigheder, som du har fået på modul I. På modul II er der særligt fokus på at træne kommunikationsfærdigheder, der kan bidrage til at forstærke borgerens forandringsudsagn og styrke borgerens oplevelse af at forpligte sig til at gennemføre en forandring.

Oplysninger om indhold, datoer, pris og tilmelding: Alkoholbehandlingen, Odense Kommune.

"Motivation og forandring - workshop" - Alkoholbehandlingen, Odense Kommune
Træning af MI-færdigheder og supervision på deltagernes brug af MI. Dagen tilrettelægges ud fra deltagernes praksiseksempler og ønsker om træning af specifikke MI-færdigheder.

Oplysninger om indhold, datoer, pris og tilmelding: Alkoholbehandlingen, Odense Kommune.